Nu kom sommaren

Lego har hunnit bli 5½ vecka nu och vi har längtat efter att kunna ta ut honom på gräsmattan, men det har varit för kallt. Fram till för ngn dag sedan. DÅ kom sommaren helt plötsligt. ÅH vad han njuter av att studsa runt på gräsmattan. Vi njuter också av att se honom så lycklig. 

Foto; Molly Ferm

Tiden går fort och det händer saker med lille Lego varje dag. Han lär sig saker i rasande fart och det är så roligt att följa hans utveckling på så nära håll.

14 april:

14 maj:

Lille killen diar fortfarande ett par gånger/dygn, men det är inte lika intressant varken för honom eller för mamma Melody längre. Han är nog dessutom lite busig och biter henne med sina sylvassa valptänder. DET uppskattar hon inte alls. Han har lärt sig lapa vatten ur skålen och får han MUSH Vaisto Puppy-köttbullar äter han med god aptit. Vi startade med MUSH Basic nöt/gris och har börjat fasa in Puppy-köttbullar och hittills funkar magen bra på lille killen. Vikten går upp bra och nu väger han lite över 1000 gram.

Om man skulle ta och tävla med Kronägg om en resa till Legos land…

Från valplådan första veckorna till valphage när mer rörlighet behövdes har gått fint. Nu har vi satt på ytterligare sektioner på valphagen och den är stor och härlig. Mysigt att kunna sitta inne hos Lego och Melody och bara njuta.  Lego älskar sina leksaker och just nu är favoriten den gröna tross Klara gjort.