Utställningar

INT VÄXJÖ TIPSHALL 4 NOVEMBER 2017

NORDSKÅNSKA KENNELKLUBBENS ”GRÖNGÖLINGSUTSTÄLLNING” , HÄSSLEHOLMSGÅRDEN 23 SEPTEMBER 2017

Lego ställdes ut på vår hemmaklubbs inofficiella höstutställning. Det var lika trevligt som vanligt och en fantastisk trevlig domare tog väldigt väl hand om denna levnadsglada valp 🙂 ”Han charmar skiten ut mig” säger väl att att hon gillade lille Lego-biten.

HP och BIR till Magnolia Paradise Legacy of Melody

SPIDSHUNDEKLUBBENs RASSPECIAL FUGLEBJERG, DANMARK          12-13 AUGUSTI 2017

Lego fyllde 4 månader den 11/8 och kunde därmed debutera i babyklass på denna 2-dagars utställning i mysiga Fuglebjerg. Vilken debut det blev!! WOW säger jag om denne fantastiske lille kille.

Dag 1 var det Rodi Hübenthal som dömde. Lego travade kavat in som hund nummer 10 i ringen och charmade domaren totalt.  Det blev både pussar och kramar 🙂 En fantastisk domare som var underbar mot denna lille valp.

Lego blev BIR Baby och fick mycket fin kritik.

 

Dag 2 på denna utställning dömde Wera Hübenthal och hon hade precis lika underbart handlag med valpen som maken hade dagen innan. Det är så här en valp ska bemötas i ringen. Tid, omtänksamhet och glädje. Helt fantastiskt.  Lego var trött efter 1:a dagen och gick in som hund nummer 82 (!) i ringen, men gjorde så gott han kunde och slog på charmen rejält. Det blev en fin BIR Baby-rosett även idag.

INT HÄSSLEHOLM 21 MAJ 2017

Jomen visst är det härligt att ställa på hemmaklubben, men jag blir ganska irriterad när man kommer dit och upptäcker en gräsmatta som är lång, ojämn och full av köttbullar och andra matbitar från de utställare som var där dagen innan. När t om Mino känner sig tvingad att dammsuga ringen är det illa och resultatet blir ju där efter… Haha!! Denna DK UCH SE UCH fick gå ut med ett VG!! Ingen av hanarna fick CK.

Vi var ett gäng som hängde kvar hela dagen för att hjälpa till vid examinationen av Svante Frisk. En mycket trevlig domare som jag hoppas vi träffar på i framtiden.

MeiLin och Mari gjorde debut i ringen vid samma tillfälle. Det var på Nordskånska Kennelklubbens Valputställning i Hässleholm i februari 2016. De skötte sig båda bra efter att ha känt av lokalen en smula.

Mari drog hem det hela och blev BIR valp. I gruppfinalen travade hon in fint och skötte sig utmärkt.

MeiLin tyckte det var lite mycket men skötte sig fint i ringen. Hon blev 1a i sin klass 🙂

När Melody var 4½ månad gjorde hon premiär i utställningsvärlden. Det var i Qpoolen för domare  Kerstin Nilsson som ju brukar uppskatta de Kleinspitz vi visar för henne.

Melody blev 1a och fick HP och slutade som BIG4

Mino gjorde sin debut i utställningsringen i Malmö på SydSkånska Kennelklubbens utställning i Gåsatider. Han  slog en 9-månaders valp och fick fin BIR-rosett.