En välkomstkommitté som heter duga :)

Vi var borta fredag-söndag och assisterade flytthjälp till äldsta dottern och hennes pojkvän. En trevlig helg men avsaknaden av hundar var påtaglig. Tänk att man är så bunden till dessa små fluff-bollar som alltid är i närheten annars.

När vi så kom hem i söndags kväll blev vi utskällda, hoppade på och nästan sönder-slickade. ÅH så glada alla var att se oss igen. Det var ju inte så att de på något vis hade haft det trist under helgen och de hade blivit både kliade och fått mycket uppmärksamhet…men det är ju inte samma sak som att ha matte och husse hos sig.

Sedan vi kom hem har vi tränat på att inte bry oss om störande ljud från gatan som grävs upp    -igen. Alla hundarna är duktiga och den som har svårast för allt oväsen är nog matte 😉 Det verkar svårt att jobba bort dessutom.

Idag är det mestadels lugnt på gatan så vi har passat på att vara ute en hel del.Det är ju lite pyssel kvar i trädgården fortfarande och så måste man ju ta tillvara alla björnbär som mognat så sent tycker Lego 😀

Nu drar det snart igång med lite utställning igen och det ska bli riktigt roligt. Frågan är bara hur man håller en liten gris som Lego-biten ren och fin någon längre stund. Hahaha!! Han är mästare på att smutsa ner sig så det får väl bli bad precis innan vi åker iväg.