Julen är hääääärlig

Så mysigt att det är december nu 🙂 Det har snöat i flera timmar idag, men självklart blir det inte liggandes. Vi bor ju i Skåne och där är det SLASK som gäller vid juletid…

Lego har hunnit bli 8 månader!! Men va?! Det är ju inte så länge sedan han låg där med världens mest runda mage och bara gullade 😀6 dagar gammal 🙂

Nu är han inte lika rund om magen längre, men OJ vilken pälsboll han är. Han är en mammagris som tycker att Mamma Melody och matte är ganska nödvändiga att ha inom räckhåll.  Han väcker gärna matte ett par minuter innan väckarklockan ringen på morgonen genom att krypa upp på axeln och gosa till sig där. Bästa sättet att vakna på. Åh, vad denne lille kille är underbar!

Melody till vänster och hennes lille son till höger 🙂

Det finns bara EN som är gosigare och mer ”klinödig” än Lego…Det är Mari!!! Hon kan liksom inte få nog av kliande och helst av allt ska ingen annan bli gosad med. Över huvud taget!! Enligt Marimban. 

I år fick jag bästa hjälpen när det skulle slås in julklappar. Lego ville gärna slicka på alla rullar med papper, men annars skötte han sig utmärkt 🙂 Man var ju lite rädd att han skulle börja öppna de inslagna presenterna. Han är ju trots allt son till den okrönte paketöppnar-kungen Mino.