Nu tror vi att vi vet :)

Det har varit tyst härifrån ett tag… har inte varit säker på om Mari är dräktig eller inte, men nu tror jag vi vet att hon väntar småttingar 🙂  Vi har både känt rörelser i magen och hört små tickande ljud med hjälp av stetoskopet. Hur många det är i hennes allt större mage vet vi dock inte. Vi har inte gjort ultraljud och inte heller röntgat henne. Men hon visar så många tecken på dräktighet att det nog inte är någon tvekan.  Nu är valplådan framme och hon älskar den. Bäddar och fixar och njuter. Hon kommer bli den första som valpar i vårt ”Magnoliarum”. Det rummet fanns inte för 1 år sedan när Lego föddes.  Om allt går som det är tänkt har vi valpar i huset om ca 2 veckor. Åh vad roligt det ska bli!!

TACK för alla fina mail som kommit in med önskan om att få köpa valp efter Mari och Mino. Det är roligt att så många är intresserade och jag hoppas det blir riktigt många småttingar så alla kan få köpa en pälskling.

Lego älskar sina födelsedagspresenter och speciellt tacosen smaskas det på 🙂

Vid nästa löp kommer vi låta para Melody. Hane meddelas senare. Det går bra att redan nu anmäla sitt intresse från valp efter henne. 🙂 Det är hon som är mamma till vår helt fantastiske Lego. Självklart kommer vi avla på svart 🙂Mer om det kommer till hösten 🙂 Nu kommer det fokuseras mest på Marimba och kommande kul. Det är så spännande och vi väntar och längtar.