Värmen bidrar till slow motion…

Visst är det härligt med sommar och sol. Speciellt med liten valp i familjen! MEN denna sommar har liksom spårat ut och fått oss att inte orkar med så mycket. Det blir slow motion på oss alla. Emellanåt får vissa dock ett ryck…

Förståndige Mino tittar på galningarna och vänder på klacken 😀

Är man 7 år och heter Mino lägger man inte energi på sådant Grattis älskade fine Mino!!

Varenda natt sedan Timmi var 2½ vecka har han sovit på kylfilt på natten. Han älskar sin filt och lägger till alltid tillrätta på den.

Dagtid är det skönt att sova nära vattenskålen… hihi!!

Det har ju som sagt varit alldeles för varmt för alla och smarta hundar håller sig mest i skuggan.  Vi har hundpool och vattenspridare på för de som vill svalka sig. Den som klarar av värmen bäst är Lego som ju har rejält med underull och riktigt bra med lång täckpäls. Han är dessutom väldigt badglad 🙂  Timmi ligger 2a på badligan.

På tal om päls… eller i detta fall; bristen på päls!!! Marimba har verkligen hamnat i nakenspets-gänget nu. OJ vad hon fällt sedan valparna slutade dia. Hon är ÄNNU mer naken idag än då dessa foto togs för ett par dagar sedan. På fotot till höger är hur hon så ut innan hon parades. Vet ju att hon kommer bli lika fin igen om ett par månade, men NU är det inte mycket till pälshund.
Älskade söta och tillgivna Marimba. Alltid gosesugen <3

Nu väntar vi på lite mer humana temperaturer så vi kan börja göra lite mer roliga saker.