Mycket nytt varje dag

Hur mysigt det än varit med valplåda och hur bra Melody och Lego än trivts där så är det nu dags att flytta över till valphagen 🙂 Lego vill ut och utforska världen lite mer och hänger ut över kanten på lådan 🙂 Man vill ju inte gärna hitta honom vid pianot…                                                                                                                     Vi satte upp hagen idag och inredde med annan hundbädd, samma typ av fällar och självklart ett tak över bädden så det känns tryggt och skönt.

Klart godkänt av både mor och son.

Vågen stannade idag på 799 gram och det börjar bli stadga i Lego-biten. Han är snabb som en kanin och busig som ett blåbär.  Söt som socker!

Perfekt att börja smaka lite fast föda idag. Han är ju 3½ vecka. MUMS vad gott det var med nötfärs från lokala slakteriet 🙂

Hade Lego varit 1 vecka äldre nu hade han fått vara ute en liten stund idag. Det har varit otroligt varmt. Inatt var det t om så varmt att vi plockade bort fällen under valplådan, slängde bort värmedynan och Melody och Lego sov med magen i vädret.

Alla övriga hundar i flocken är accepterade av Melody sedan ett tag tillbaka, men emellanåt blir hon så trött på unghundarna. Då åker de ut från sovrummet där Melody och Lego bor.  Över lag så visar Melody att det är hon som bestämmer här och hon säger även till när hon inte uppskattar Mino. Honom har hon alltid fjäskat för förr, men inte nu längre. Han får flytta sig om hon kommer gående! Lilla loppan är en tuff böna och en underbar mamma till sin lille son.