NU börjar den riktigt söta perioden!!

Nu kan man snart inte titta sig mätt på dessa små fluffbollar. De börjar bli riktigt roliga också och busar rejält med varandra och mamma 🙂 De biter gärna och ofta i våra fingrar och tänderna som kommit är riktigt vassa. Jag älskar det!!Fr v Ole, Dole & Doffen

Imorgon fyller knattarna 4 veckor. Dags att börja äta annat än bara mammas mjölk.  Självklart kommer även dessa valpar att födas upp på råfoder. MEN nöden har ingen lag och eftersom jag inte kunde få tag på bra nötfärs idag fick det bli lite smakprov på RC Starter Mousse. Det var tydligen riktigt mumsigt för alla 3 slickade i sig sin lilla smakportion på en bråkdel av en sekund 🙂 Hann inte ens få fram kameran…

Åh vad ni är underbara!!

Inser att vi kan stoppa undan märkningshalsbanden ytterligare en gång utan att ha använt dem. I förra kullen var det ju bara Lego och i denna kullen är det lätt att skilja killarna åt. Än så länge iallafall 🙂 OCH värmedynan behöver vi ju inte ens titta åt med tanke på hur varmt det har varit och är.  Snarare så att vi använt kylfiltar hela tiden 🙂 Speciellt Doffen älskar att gå och lägga sig på dessa filtar. En av de bästa inköp vi någonsin gjort till våra hundar!!

Jag är så otroligt lycklig över denna kull och det faktum att vi har 3 valpar denna gång!! Famnen full av kärlek och ren glädje. De är så fina och gulliga.

I nästa blogginlägg hoppas jag på att vi ska kunna ha fått till lite fina ”stå-bilder” så vi kan börja titta lite mer ordentligt på hur de ser ut. Söta är de ju!!