Knattarna är 3 veckor

Kan det verkligen redan gått 3 veckor sedan den när natten när Mari och jag valpade tillsammans i Magnoliarummet under skrivbordet när övriga huset sov? 

Nu börjar de små knattarna bli väldigt rörliga och fluffar till sig rejält. Favoritsysselsättningen är fortfarande att äta och sova 🙂

Idag la vi in annons på ww.kopahuns.se 🙂 Med största sannolikhet behåller vi en valp själva men de 2 andra kommer vara till salu till rätt köpare.  Lyckans ost som kommer ha en valp ur denna fantastiska kombination 🙂 De är så otroligt fina alla 3.

3 riktigt söta killar

En annan söt kille är min underbare Lego som förgyller varje dag. Varje gång jag ser honom gör hjärtat ett extra slag. Söt, trevlig och såååå mysig. Går inte med ord beskriva hur mycket jag älskar denne fantastiske kille.Magnolia Paradise Legacy of Melody `Lego´

Vi har underbara sommardagar här och valparna har varit ute med hela bohaget när det varit som varmast. Självklart på dragfri plats och med tak över huvudet. Där har det kunna slappna av, äta och sedan sova gott.