Välkommen Drömkullen!!

Det är så otroligt roligt att äntligen kunna skriva att vi har valpar i kenneln 🙂

Den 16 maj var Mari annorlunda hela dagen. Hon gick och la sig på ställe hon aldrig är på annars. Hon hässjade och boade. Hon spenderade mycket tid i valplådan.

Hon ville absolut inte vara ute längre än nödvändigt. Så när hon hade kissat gick hon och satte sig vid grinden och väntade på att vi skulle släppa in henne.

På kvällen bestämde jag mig för att sova med henne i Magnoliarummet/valprummet. Och tur var ju det 🙂

Klockan 00.05 väckte hon mig efter 1 timmes sömn och var otroligt glad och sprallig. Hon ville ut och kissa. Vi kom in igen efter 10 minuter. Hon la sig för att sova och hon hade lite förvärkar då och då. Ingen stor grej liksom.  Rätt som det var började hon slicka jättemycket och jag tittar på henne och tappar hakan. Det ligger en liten valp där!! Vilket litet underverk!!

Sedan går det nästan 2 timmar och då märker jag att hon krystar lite smått…och ut kommer en valp till 🙂 Den är större och lite mörkare än nummer ett. Ytterligare 45 minuter och så kommer en bebis till. Lite större än tvåan och även ytterligare lite mörkare.3 vackra skånepågar föddes mellan kl 00.28 och 02.59 den 17 maj 2018. Magnolian i trädgården hade rätt när den visade oss 3 knoppar den 16 maj och jag hade hört rätt antal med stetoskopet 🙂

Eftersom de föddes på Norges Nationaldag går de under arbetsnamnet ”Ole, Dole och Doffen” som ju är norska för ”Knatte, Fnatte och Tjatte”.

Ole vägde 148 gram

Dole vägde 162 gram

Doffen vägde 189 gram

De är alla orange sobel och verkar friska och pigga. På 1 dygn har de alla gått upp 20 gram var 🙂Mari är en riktigt duktig mamma som pysslar och fixar med sina bebisar.Kennelnamnen är nog klara… ska bara smaka på dem ett par timmar till 🙂 Eftersom det är vår drömkull kommer temat vara just drömmar.